Loading the page...

Intrebari frecvente:

Care este stilul de lucru la Soto Design?

Clientul este cel care decide liniile principale ale lucrarii si gradul de creativitate pe care il doreste din partea noastra. Putem lucra conform unui guideline extrem de strict sau pornind de la un simplu brief – ori putem crea totul de la zero, impreuna cu clientul.

 

Am o lucrare urgenta. O puteti termina pana maine?

Putem, dar nu intotdeauna. Trebuie sa acordam mai intai atentie clientilor care au deja proiecte aflate in desfasurare.

Contactati-ne si va vom informa asupra disponibilitatii noastre.

 

Puteti sa imi dati un pret?

Pentru inceput, putem face o estimare dupa ce ne informati asupra detaliilor generale si vedem materialele care constituie baza lucrarii. Estimarea va reprezenta o valoare calculata relativ la durata medie de executie a unei lucrari de anvergura respectiva. In final, vi se va factura doar valoarea orelor alocate in mod efectiv pentru lucrarea dvs.

 

 

Cum stabiliti costul unei lucrari?

In general, avem o taxa pe ora efectiv lucrata. Cotatiile pot diferi de la o lucrare la alta, in functie de complexitatea acestora – de asemenea, clientii cu care semnam contracte pe termen lung beneficiaza de discounturi.

 

Ce ne puteti spune in privinta copyrightului?

Clientul poarta responsabilitatea pentru legalitatea materialelor pe care ni le furnizeaza pentru realizarea proiectelor sale.

Atunci cand clientul doreste achizitionarea unor ilustratii necesare proiectului, este responsabilitatea noastra sa le procuram exclusiv pe cai legale, de la un furnizor specializat.

 

Contactati-ne pentru informatii suplimentare.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

2014 Soto Design